Känner du någon som ska gifta sig, som tar studenten eller fyller år? Då borde ett presentkort vara nära till hands. Det är en rolig och annorlunda upplevelse som även resulterar i en parfym som är helt unik. Kortet skickas till önskad adress med posten och kommer vanligtvis fram efter 1–3 dagar. Priset är 1600 SEK och beställning görs per email till nose@collectandbottle.com.

 

För att köpa presentkort önskar vi mottagarens namn vilket skrivs på kortet samt den adress man vill ha det skickat till. Presentkortet postas i ett omärkt kuvert utan logotyp eller avsändare då många beställer till en person de bor med. När mottagaren fått det så hör denne av sig till oss för att boka en tid, all information står även på kortet. Giltighetstiden på presentkortet är 6 månader.

 

Kostnaden är 1600 SEK och kan betalas med kort på plats, per faktura (mailas vid förfrågan) eller Swishas till följande nr: 1234611539 (var god skriv för- och efternamn som meddelande samt hör av er till oss så att vi vet att presentkortet ska skickas).

 

Det går även att läsa mer om själva besöket här.