Känner du någon som ska gifta sig, som tar studenten eller fyller år? Då borde ett presentkort ligga nära till hands. Det är en rolig och annorlunda upplevelse som även resulterar i en parfym som är helt unik. Kortet skickas till önskad adress med posten och kommer vanligtvis fram efter 1–3 dagar. Priset är 1800 SEK och beställning görs per email till nose@collectandbottle.com. Var god ange följande vid beställning:

-Mottagaren av presentkortets för- och efternamn

-Adress som det ska skickas till (beställarens eller direkt till mottagaren)

-Möjlig medföljande vän* (max två st/presentkort)

 

Presentkortet postas i ett omärkt kuvert utan logotyp eller avsändare då många beställer till en person de bor med. När mottagaren fått det så bokar man sin tid här. Giltighetstiden på presentkortet är 6 månader.

 

Kostnad 1800 SEK/person (medföljande vän* 300 SEK/person), följande betalningsmetoder erbjuds:

-Kortbetalning i butik (MasterCard, Visa, American Express, Maestro, Visa Electron, V Pay, JCB, Diners Club, China Union Pay)

-Swish till följande nr: 1234611539 (skriv beställarens för- och efternamn som meddelande)

-Faktura går endast att få som företag. Var god ange fakturauppgifter vid beställning varpå en kreditupplysning kommer att genomföras. Fakturan skickas sedan per email och har en förfallotid på 15 dagar.
 

Det går att läsa mer om själva besöket här. Anmärk att tillgängliga platser varierar under året, så vi rekommenderar att vara ute i god tid när man bokar.

 

*Medföljande vän skapar inte en egen parfym.

 

Under juli månad skickas presentkort endast 1 gång per vecka per post.