Bokning: vi tar emot kunder ons—fre (kl 10:30-18:00) och lördagar (kl 10:30-16:00). Anmärk att ett besök tar 90 minuter och påbörjas senast 90 minuter innan stängning (16:30 på vardagar och 14:30 på lördagar). Om du har möjlighet att besöka oss dagtid en vardag så är det enklare att få tid då eftermiddagar och lördagar bokas upp snabbt. Collect & Bottle förbehåller sig rätten att förlänga giltighetstiden på presentkorten och använda sig av kölista de perioder platserna inte räcker till. Det är även en butik och showroom så vissa tider kan det komma in kunder från gatan och dofta på våra produkter. Om man tycker det är störande så har vi ett avskilt rum där man kan sitta. Anmärk att tillgängliga platser varierar under året, så vi rekommenderar att vara ute i god tid när man bokar. Bokning görs per email till nose@collectandbottle.com.

——


Betalning: vi erbjuder kort (i butik) och Swish* som betalningsmetoder för privatpersoner. Företag kan även betala med faktura vilken skickas per email. Följande kort accepteras: MasterCard, Visa, American Express, Maestro, Visa Electron, V Pay, JCB, Diners Club, China Union Pay.

*Betalning med Swish görs till följande nr: 1234611539 (var god skriv för- och efternamn på personen som gjort beställningen).

Medföljande: vi har ett begränsat antal platser och upp till två (2 st) vänner kan följa med personen som skapar parfymen. Detta behöver meddelas oss innan besöket. Då vi inte bara säljer en unik produkt utan även en upplevelse debiterar vi 300 SEK/medföljande vän, betalning kan göras på plats. Det är ingen miljö som är lämplig för barn.

 

Returer: vid köp av presentkort per email gäller 14 dagars ångerrätt. Vid köp på plats i butik gäller ej ångerrätt. 

——

Återskapa recept: när din parfym har tagit slut så kan du beställa en ny per email till nose@collectandbottle.com. Motsvarande etikett, med nytt datum, appliceras. Kostnaden är 900 SEK för upphämtning, om den ska skickas tillkommer 200 SEK (inom Sverige) då parfym innehåller alkohol och hanteras som farligt gods.

——

Doftbibliotek: består av 80 stycken ingredienser - både naturliga och syntetiska. Varför vi valt så många beror helt enkelt på att vi vill kunna erbjuda kunden en stor variation. Det innebär dock att risken finns att man inte hinner dofta igenom samtliga eller att näsan blir utmattad. Vet du med dig att du inte tycker om vissa ingredienser så dofta snabbt på dessa, eller avstå helt, för att fokusera på de du faktiskt uppskattar eller som överensstämmer med det du vill skapa.

——

Djurförsök: våra ingredienser och produkter är inte testade på djur.

 

——

 

Anmärk att doftsinnet ofta försämras med åldern, det innebär att det kan bli en större utmaning att känna samtliga ingredienser i doftbiblioteket och att näsan blir trött snabbare än för en yngre person. Vid köp av presentkort kan det vara bra att ha i åtanke.

 

——

 

Avbokning/ombokning för privatpersoner skall ske senast 48 timmar före inbokad tid. I annat fall debiteras hela kostnaden.

 

——

Övrig info för privata kunder: du skapar din parfym för eget bruk vilket innebär att Collect & Bottle AB inte ansvarar för den slutgiltiga produkten. Det innebär att det inte är en produkt som kan säljas till tredje part och om det är en gåva så är du ansvarig att informera om att produkten inte har genomgått de tester som krävs för en produkt som ska ut i handeln. Våra kunder ska vara myndiga eller inneha målsmans godkännande.

Vidare kan vi inte försäkra dig om att du kommer att älska din produkt. Varje recept är helt unikt och har med största sannolikhet aldrig skapats innan och kommer säkerligen aldrig att skapas igen (så länge som du inte beställer en ny flaska). Hos oss tas det fram parfymer som varierar i kvalité, vissa kunder får till fantastiska kreationer medan andra inte uppnår samma nivå. Doft är dock subjektivt och det finns lika många bedömningar av en parfym som det finns människor. Den tjänst vi erbjuder är i första hand upplevelsebaserad, en fördjupning inom doftens och parfymens värld, det vi debiterar för är tiden vi lägger ner samt materialkostnader.